autolakeringProfessionel autolakering

BuleBanker er et professionelt skadecenter og autoværksted i København, der tilbyder alle former for reparationer og service på din bil. Vores autoværksted tilbyder bl.a. periodisk syn, service, fejlfinding, montering af ekstraudstyr og udbedring af trafikskader. Derudover tilbyder vi også autolakering. 

Autolakering i København

Læs mere om vores autolakering.

1. Beliggenhed

Vores autolakering er beliggende på Bådehavnsgade 22 i Sydhavn, København, og er super nemt at komme til fra motorvejen. Hos BuleBanker er vi et erfarent team med mange års erfaring med autolakering af alle bilmærker. På vores autolakeringscenter kan vi hjælpe med alle slags autolakeringer, og vores service tager altid udgangspunkt i de nyeste og bedste teknikker, da alt vores personale er grundigt uddannet og ligeledes efteruddannet løbende. 

2. Din bil er i trygge hænder!

Vi stiller utroligt høje krav til det arbejde, vi udfører. Vi er ægte bilfolk til benet, som sætter en ære i at levere og udfører et godt håndværk. Derfor er din bil i trygge og helbredende hænder hos os, når den kommer ud for skader.

3. Tæt samarbejde med de bedste malerværkstedskæder

Bulebanker har tæt samarbejde med Sjællands bedste malerværkstedskæder. Vi har også mulighed for at male bilen på nathold hvis det haster med at få bilen ud at køre (for eksempel taxa og erhvervsbiler). Det kan nemlig være med til at mindske reparationstiden.

Cases

Se flere af vores færdige kunde-cases.

Address

Bådehavnsgade 22 (Værksted 7) 2450. København SV

Kontakt os

+45 31 33 14 48

Email Us

info@bulebanker.dk