Fejlfinding

BuleBanker er et professionelt skadecenter og autoværksted i København, der tilbyder alle former for reparationer og service på din bil. Vores autoværksted tilbyder bl.a. periodisk syn, service, fejlfinding, montering af ekstraudstyr og udbedring af trafikskader. Derudover tilbyder vi også autolakering. 

Fejlfinding af bil i København

Har du oplevet at en eller flere lamper er begyndt at lyse i kontrolpanelet på din bil? Det behøver ikke nødvendigvis at være farligt, men vi hos BuleBanker anbefaler at få bilen ind til udlæsning af fejlkoder, hvor vi kan afkode og fejlfinde hvad problemet skulle være på sigt.

En bil er udstyret med en lang række advarselslamper, som alle indikere, at noget kan være galt med bilen. Det kan blive alvorligt at ignorere advarselslamperne, og nogle af de overvejelser man typisk har er eksempelvis:

  • Er det mon ansvarligt at køre videre?
  • Er det dyrt at få det fikset?
  • Hvad gør jeg nu?

Det rigtige udstyr gør forskellen

Hos BuleBanker har vi det rette udstyr til udlæsning af fejlkoder og dygtige teknikere til at foretage udlæsning og eventuelle reparationer. Test og diagnoseudstyr kræver jævnligt opdateringer, da der konstant sker udvikling i viden og teknologi. Når din bil f.eks. er til service, så bruges testudstyret også til at slukke din servicelampe og indstille nyt serviceinterval.

Hvorfor vælge os?

God service

Skarpe Priser

+ 10 års erfaring

Exceptionel Kundetilfredshed

Adresse

Bådehavnsgade 22 (Værksted 7) 2450 København SV

Tlf. +45 31 33 14 48

Send os en E-mail

info@bulebanker.dk

Book tid

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

    Udbedring af traffikskader