Udbedring af forsikringskader

Udbedring af forsikringskader

BuleBanker er et professionelt skadecenter og autoværksted i København, der tilbyder alle former for reparationer og service på din bil. Vores autoværksted tilbyder bl.a. periodisk syn, service, fejlfinding, montering af ekstraudstyr og udbedring af trafikskader. Derudover tilbyder vi også autolakering. 

Udbedring af forsikringsager København

BuleBanker arbejder hele tiden på at hæve overliggeren i forbindelse med standarten og kvaliteten i det arbejde som vi udfører. Vi har en stor passion for biler og vi værdsætter vores kunder. Derfor bestræber vi os hele tiden på at opnå perfektion og være i stand til at udbrede en bilskade så optimalt som muligt.
For at kunne gøre det, er det en nødvendighed at have tilgang til teknologier og værktøj som letter vores daglige arbejde. Med denne fremgangsmåde får din bil det bedste resultat, reparationstiden forkortes, og omkostningerne bliver ikke alt for høje når arbejdet skal udføres.

Vores værksted er blandt andet udstyret med en opretter-bænk fra Car-o-liner, som understøtter vores arbejde, når vi eksempelvis fixer en bil der har været ude for en trafik skade.
Hos os, kan din bil komme tilbage på vejen i en fart, i stedet for at holde parkeret på et værksted i længere tiden. Vi ønsker ikke at du skal undvære din bil, og prioritere derfor at få udført arbejdet på din bil inden for kort tid.

Hvorfor vælge os?

God service

Skarpe Priser

+ 10 års erfaring

Exceptionel Kundetilfredshed

Adresse

Bådehavnsgade 22 (Værksted 7) 2450 København SV

Tlf. +45 31 33 14 48

Send os en E-mail

info@bulebanker.dk

Book tid

Vi vender tilbage indenfor 24 timer