Reparation og udskiftning af bilruder

Reparation og udskiftning af bilruder

BuleBanker er et professionelt skadecenter og autoværksted i København, der tilbyder alle former for reparationer og service på din bil. Vores autoværksted tilbyder bl.a. periodisk syn, service, fejlfinding, montering af ekstraudstyr og udbedring af trafikskader. Derudover tilbyder vi også autolakering. 

Reparation og udskiftning af bilruder i København

Vi tilbyder reparation og udskiftning af alle slags rudeskader på biler. Vi skifter forruden hvis den er revnet efter stenslag. Sideruder og bagruder bliver tit og ofte skiftet efter nedfalds skader og hærværkssager. Vi er godkendte af samtlige forsikringsselskaber i Danmark og kan derfor nemt udbedre skaden på din bil. Du skal blot anmelde skaden til dit forsikringsselskab og vi klarer resten. 

Rudeskader tager ikke mere end et par timer at udbedre og vi kan derfor klare opgaven samme dag og vi stiller gratis lånebil til rådighed i reparationstiden. Prisen på en ny bilrude varierer meget fra bilmærke, model og det udstyr som bilen kører med såsom regn-sensor køre kamera eller headup-display. Vi har for nyligt skiftet en forrude på en Mercedes Sprinter fra 2019 og det kostede kun 3466 kr. inkl. moms. 

Hvorfor vælge os?

God service

Skarpe Priser

+ 10 års erfaring

Exceptionel Kundetilfredshed

Adresse

Bådehavnsgade 22 (Værksted 7) 2450 København SV

Tlf. +45 31 33 14 48

Send os en E-mail

info@bulebanker.dk

Book tid

Vi vender tilbage indenfor 24 timer