Service

Service

BuleBanker er et professionelt skadecenter og autoværksted i København, der tilbyder alle former for reparationer og service på din bil. Vores autoværksted tilbyder bl.a. periodisk syn, service, fejlfinding, montering af ekstraudstyr og udbedring af trafikskader. Derudover tilbyder vi også autolakering. 

Service eftersyn i København

Serviceeftersyn er med til at forebygge skader og reparationer samt skabe færrest mulige drifts og sikkerhedsproblemer for bilejeren. Du kan sammenligne det med at gå til regelmæssige tjek hos en tandlæge – det er en forebyggende vedligeholdelse rutine, der også kan fange og løse små problemer, inden de vokser sig til problemer, der kræver reparation.

Omfanget af et eftersyn fastsættes af den enkelte bilproducent/bilimportør ud fra bilmodel samt motortype og kan også variere på baggrund af dit køretøj

Intervallet for serviceeftersyn kan variere helt fra 5.000 og op til 50.000 km., men mest almindeligt vil være et sted mellem 10.000 og 30.000 km. Kører du mindre end det specificerede kilometer interval, så træder et års interval i kraft, som er hvert år eller hvert andet år.

Hvorfor vælge os?

God service

Skarpe Priser

+ 10 års erfaring

Exceptionel Kundetilfredshed

Adresse

Bådehavnsgade 22 (Værksted 7) 2450 København SV

Tlf. +45 31 33 14 48

Send os en E-mail

info@bulebanker.dk

Book tid

Vi vender tilbage indenfor 24 timer