udskiftning af kobling

udskiftning af kobling

BuleBanker er et professionelt skadecenter og autoværksted i København, der tilbyder alle former for reparationer og service på din bil. Vores autoværksted tilbyder bl.a. periodisk syn, service, fejlfinding, montering af ekstraudstyr og udbedring af trafikskader. Derudover tilbyder vi også autolakering. 

Udskiftning af kobling i København

Hvad er en kobling først og fremmest? Koblingen i din bil sørger for at der er forbindelse mellem gearkassen og motoren i, og hvis man ikke udskifter koblingen når den er slidt, kan det skade gearkassen på bilen – som så også skal repareres eller udskiftes. Det kan altså hurtigt blive en dyr omgang hvis, at man ikke sørger for at passe på sin kobling, og få den udskiftet når koblingen er slidt og bilen bør få en ny kobling. 

Der kan være flere forskellige tegn på, at det kan være ved at være tid til at udskifte koblingen på din bil. Det kan eksempelvis være, at det er svært at få bilen i gear eller at koblingen laver lyde når, at du skifter gear.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om det er ved, at være tid til at udskifte koblingen i din bil. 

Hvorfor vælge os?

God service

Skarpe Priser

+ 10 års erfaring

Exceptionel Kundetilfredshed

Adresse

Bådehavnsgade 22 (Værksted 7) 2450 København SV

Tlf. +45 31 33 14 48

Send os en E-mail

info@bulebanker.dk

Book tid

Vi vender tilbage indenfor 24 timer

    Udbedring af traffikskader